tisdag 21 juni 2016

Basics

Nogle gode basics i din garderobe er lidt ligesom et karosseri til en bil. Det er det som du oftest vil se først, og danner basis for alt andet. I bilernes verden er det selvfølgelig rimelig kompliceret med sikkerhed, men i modens verden er der også mange ting at tage højde for: størrelse, farve, anvendelse, kvalitet, pasform osv. osv.
Der er nogle basics der er et must i enhver piges garderobe, og nogle som skal tilpasses til din stil. De tre vigtigste jeg kan komme på til generel brug, er:
1. Sort tanktop der IKKE har en for lav udskæring. Hvis du har en petit overkrop kan det være svært at finde tanktops, hvor stropperne er korte nok, men du kan altid binde dem op hvis det bliver ved med at være et stort problem. Sorte tanktops, der er lange, gør sig godt under næsten alle slags trøjer, sweatere og skjorter. Pair dem med sorte leggings, hvis du er typen der kan lide leggings. Så kan du med en lang tanktop nemlig dække bagpartiet til, så du ikke viser for meget frem.
2. Jeans i GOD kvalitet. Det er virkelig svært at finde jeans som har den rigtige pasform i hofte, læg og talje, i et stof som bliver blødere med tiden og som har den rette længde. Så når du finder de bukser, så køb dem!
3. En hvid skjorte kan både bruges til hverdag, fest og mere formel brug som på arbejdet. Med eller uden lommer og med forskellige slags knapper kan disse faktisk fås i rimelig bredt udvalg. Det mest klassiske er et ikke helt tætsiddende stykke tøj, men du kan gå efter en helt figursyet blue eller en oversize, der vil gå godt til nederdele eller et par gode jeans.
basics i garderoben

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar